Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8Атанас Чобанов, главен редактор на сайт БиволъПътят

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8Атанас Чобанов, главен редактор на сайт БиволъПътят
Коментари Харесай

Главният редактор на Биволъ за сараите в Росенец: Доган построи пристанище абсолютно незаконно между 2018 и 2019 година

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

Атанас Чобанов, основен редактор на уебсайт „ Биволъ ”

Пътят до плажа, пътят до кея на Доган в " Росенец ", през днешния ден си ги върнахме с решение на Общински съвет Бургас, изрази удовлетворение основният редактор на уеб страницата „ Биволъ ” Атанас Чобанов в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.

Ето по какъв начин разяснява Чобанов проблема за сараите на Ахмед Доган:

„ Има една отчетлива тактика на Доган да завладее нос „ Чукалята ” и да ограничи достъпа за който и да е било, виждате през годините решенията на регионалния шеф, решенията на Общински съвет в Бургас. Имаше пристанище, държавно, внезапно го дадоха на компанията, която е построила сарая. След това видяхме какво стана с Общинския съвет в Бургас, гласоподаваха, прегласуваха, прекараха решение, което беше скандално, да бъде вписано общинска благосъстоятелност, с цел да не може никой да стига до сараите и да безпокои почетния ръководител.

Това е победа на гражданското общестмо, че тук започнаха да виждат какво става там.

Много министерства са дали благословия да се случва това през годините. Доган трансформира кея в пристанище безусловно нелегално сред 2018 и 2019 година. Имаше парче пристан през 2018 година, а след това се построи пристанище, което е издигнато за няма две години. За да се построи пристанище, би трябвало да се дадат милиони. Да изсипят кораби по 500 тона камъни, водолази да ги наредят, върху тях се поставят едни кесони, върху тях се изсипва баластра, прави се път. Имаше и път в морето, 230 метра, това коства няколко милиона.

Построено е без нито един строителен документ, без нищо, по волята на падишаха. Тоест, погазени са всички закони, които са в акваторията на Черно море. След  като е издигнато през септември 2019 година, стартира узаконяването му посредством три министерства, които дават зелена улица да се изготви профилиран обстоен организационен проект.

Това са Министерството на районното развиване, Министерството на защитата и Министерството на превоза. Значи Каракачанов, Росен, какъв беше, забравих, и Петя Аврамова, която стои там за фасада, защото действително министър е Нанков. Трите министерства дават своя щемпел за профилиран обстоен организационен проект за този пристан, който не би трябвало да го има. След което отива в кадастъра, дават констативен акт за действителен парцел, като лъжат, че това го е имало през 80-те години на предишния век. Е, по какъв начин ще го е имало, нали виждате от Google, че го е нямало. Това не е безочливост, това е безчинство над закона, над правовия ред, над всичко, което дефинира една страна. Това не е страна, това е тяхна територия с племенни закони, най-силния от племето може да прави каквото си желае.

Прокуратурата видя, че има такова нелегално строителство, обаче другите министерства си мълчат. Къде е Каракачанов, за какво не излезе този родолюбец да каже, за какво е подписал за ново пристанище на Доган, което е в доста значима точка, която се прави локация на целия Бургаски залив. Военните имат интерес да бъдат там, не Доган да бъде там.

Това значи, че държавното управление на ГЕРБ в синхрон, доста бързо се е провело за няколко седмици, погазени са всички закони, с цел да се угоди на Ахмед Доган. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР